Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]годишният студент по География в Софийския университет Николай Митов

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg20-годишният студент по География в Софийския университет Николай Митов
Коментари Харесай

Съквартирант видял за последно изченалия студент Николай на 23-и. Баща му не го е чувал от седмица

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

20-годишният студент по " География " в Софийския университет Николай Митов е в неопределеност от 23 януари.

Тогава младежът от пазарджишкото село Сарая е забелязан за последно от съквартиранта си в общежитието Иван Деков.  " Видях го на 23-и в четвъртък, спеше в леглото си, и аз излязох за работа. Беше към 8 и нещо. Оттогава няма никаква диря от него. Аз, доколкото знам, не е имал спор с никого. Съвсем обикновено се държеше. Последно му видях местоположението някъде към Казичене, няма логичност да е бил там. Доколкото знам няма и другарка ", описа пред " Нова телевизия " Деков.



Пред камерата бащата на студента - Валентин, го набра на вайбър. Телефонът звънеше, само че никой не подвигна насреща. " Последно го чух преди седмица по телефона, беше безусловно спокоен, даже го разсъниха. Отговаряше ми еднопосочно, не се тормозих, помислих, че е сънен. В петък последно му звъннах, беше изключен телефона му. Тук приказваме за вайбъра, само че телефонът е изключен. Оттогава нямам връзка с него. В събота му се обадих отново, не ми подвигна, и се тормозих. Написах му известие по вайбър, не ми отговори, не е прочел известията. Тогава пристигнах в София, подадохме заявки в Седмо РПУ за общодържавно търсене. Последно, съгласно документите, които намерихме, а и той ми е казвал, е работил в една компания. Бил е там единствено четири дни - почнал е в понеделник на 6 януари, и е напуснал в петъка, 10 януари. Call компания, с онлайн търговия се занимава. Каза, че още го образоват. Не знаех, че е напуснал, не ми сподели, държеше се умерено, даже откакто е бил напуснал ми споделяше, че още работи там ", описа бащата.

Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго мрачно яке. Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изгубването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, само че досега няма информация за него. Николай Митов е някогашен ученик на Математическа гимназия „ Константин Величков “ в Пазарджик, а негови някогашни съученици и учители мощно са обезпокоени за него.

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото ръководство на полицията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР